• English

Speedhoc RSS feed Facebook Twitter

 

Matchdräkter

Matchdrakt

Skapa och designa en helt unik matchdräkt, hela er innebandy föreningen eller olika för föreningens alla lag! Ni kan använda alla olika mönster och färger, så med säkerhet kan ni få exakt era förenings färger. Det går oxå att variera stilen på kragen. Tröjan går att få med lång eller kort ärm, samt som linne.

Både tröjor och shorts görs i ett stretchtyg som andas och är mycket slittåligt. Det är polyester/mikrofiber som används utan kemikalier, som kan vara skadliga för både miljö och människa.

Om ni vill ha hjälp med designen så kommer vi gärna med förslag. Om ni beställer fler än 15 st dräkter ingår designarbetet i priset.

Leveranstid: 3-4 veckor

Har du frågor eller vill beställa? Kontakta oss gärna så får ni pris och hjälp med designen.

Roberth Johansson
roberth@speedhoc.com

Copyright © 2012 Speedhoc | Produkter | Om Speedhoc | FAQ | Kontakt | Mail: webb@speedhoc.com

Nyheter

Intervju: Hansjörg Kaufman, Floorball4All

2013.05.29

Vi fortsätter denna intervju serie med en man som verkligen är passionerad för innebandyn och att hjälpa missgynnade barn. 

Produktpresentation: Blaze

2012.12.21

Blaze är en klubba som har varit med oss en lång tid. Det på grund av dess pris och hållbarhet.

Intervju: Sacha Ochsner, Ochsner Hockey

2013.01.15

Detta är den första i en serie intervjuer som vi nu inleder. Det är intervjuer med återförsäljare, partners och andra personer som arbetar med och runt Speedhoc. Först ut är Sacha Ochsner från Ochsner Hockey i Schweiz. Har varit grossist för Speedhoc produkter  i Schweiz en lång tid.