• English

Speedhoc RSS feed Facebook Twitter

 

Speedhoc ID klubbor

ID Klubbor

 

Ett lag har ju samma design på matchdräkterna men olika storlekar. Varför ska det inte kunna vara så med innebandyklubborna oxå? Nu finns den möjligheten! Att hela laget har en liknande design men olika flex, längd, blad, hook eller nummer och namn på klubborna. Varje klubba är unik men lagets design ser enhetligt och starkt ut.

Med Speedhoc ID kan föreningen designa sin helt egna klubba. På så sätt kan man alltså göra en grund design för en viss förening. Där sedan varje enskild spelare kan ha sitt namn och/eller nummer på och personifiera deras innebandyklubba genom att välja den längd, flex, blad och hook som passar just honom eller henne bäst.

En ny möjlighet som öppnar sig, nu när föreningen kan designa sin helt egna innebandyklubba, är annonser på den. Ett nytt sätt för föreningarna att få in pengar på, genom att sälja annonsplatser på spelarnas alla innebandyklubbor. Eftersom ni väljer designen på klubborna går det enkelt att lägga in ett företags logotyp på klubbdekalen.

Redan nu samarbetar vi med föreningar kring detta och klubbdesigner tas fram. Bland annat ett lag i svenska division 3. Så detta är för alla lag, oavsett nivå! På bilden här under ser du IBK Hökens klubbdesign.

IBK Hökens klubbdesign

Klicka på den rosa länken här under och där kan du designa din egna innebandyklubba och testa dig fram hur era förenings färger passar. Kontakta oss sedan så ordnar vi fram ett bra pris till er förening beroende på antalet innebandyklubbor och annan utrustning som ett lag behöver, till exempel egen designade matchdräkter eller väskor.

Designa-din-egna-klubba

Är ni intresserade av att få en enhetlig innebandyklubba för hela laget, kontakta gärna oss. Så ordnar vi fram ett bra pris och hjälper till med design arbetet.

Roberth Johansson
roberth@speedhoc.com

Copyright © 2012 Speedhoc | Produkter | Om Speedhoc | FAQ | Kontakt | Mail: webb@speedhoc.com

Nyheter

Intervju: Hansjörg Kaufman, Floorball4All

2013.05.29

Vi fortsätter denna intervju serie med en man som verkligen är passionerad för innebandyn och att hjälpa missgynnade barn. 

Produktpresentation: Blaze

2012.12.21

Blaze är en klubba som har varit med oss en lång tid. Det på grund av dess pris och hållbarhet.

Intervju: Sacha Ochsner, Ochsner Hockey

2013.01.15

Detta är den första i en serie intervjuer som vi nu inleder. Det är intervjuer med återförsäljare, partners och andra personer som arbetar med och runt Speedhoc. Först ut är Sacha Ochsner från Ochsner Hockey i Schweiz. Har varit grossist för Speedhoc produkter  i Schweiz en lång tid.