• English

Speedhoc RSS feed Facebook Twitter

 

Intervju: Sacha Ochsner, Ochsner Hockey

2012.12.06

Detta är den första i en serie intervjuer som vi nu inleder. Det är intervjuer med återförsäljare, partners och andra personer som arbetar med och runt Speedhoc. Först ut är Sacha Ochsner från Ochsner Hockey i Schweiz. Har varit grossist för Speedhoc produkter  i Schweiz en lång tid.    Hur startade Ochsner Hockey?
Det var min far Jürg Ochsner som startade företaget 1969 och sålde bara hockeyklubbor, puckar och snören! Han började som en "one man show" ... i dag är vi över 60 personer!

    Ni har sålt innebandyklubbor under en lång tid, varför började ni, som en hockey butik, med det? 
Under 90-talet var vi distributör för flera innebandy varumärken. Eftersom innebandyn är mycket nära ishockeyn var det alltid en verksamhet som var mycket väl placerad för vårt företag.

    Hur ser du hockeyn och innebandyn tävla och komplementera varandra?
Det finns många ishockeyspelare de spelar mycket innebandy under sommaren.

    Hur har du upplevt samarbetet med Speedhoc?
Speedhoc är ett mycket bra märke för oss. Vi har arbetat tillsammans sedan mer än 10 år och vi får alltid mycket bra produkter. Jag gillar servicenivå och vi har alltid haft ett stort partnerskap. TACK!

Tack Sacha! Vi har också haft en bra relation med Sacha och Ochsner Hockey. Hoppas också att fler hockey butiker och spelare kan se fördelarna med att spela innebandy.

Ochsner Hockey - http://www.ochsnerhockey.ch/

Copyright © 2012 Speedhoc | Produkter | Om Speedhoc | FAQ | Kontakt | Mail: webb@speedhoc.com